zondag 17 juli 2011

Dag 16: Parijs–Oisterwijk


Hallo allemaal,

Vandaag is het dan zover. Het laatste verhaaltje wordt nu getypt. Op dit moment zijn we weer veilig aangekomen in het prachtige Oisterwijk (in de regen).

Om half 10 hadden we de wekker gezet en na de meeste spullen gepakt te hebben besloten om gebruik te maken van het heerlijke ontbijt. Om kwart over 11 werden onze tassen opgehaald door de piccolo. Na uitgecheckt te hebben zaten we om half 12 in de auto.

Om goed afscheid te nemen van het Frankrijk besloten we ook om vandaag weer de binnenwegen te pakken in plaats van de snelweg. Dit ging erg voorspoedig. Al hadden we wel de hele rit regen. Vanaf België hebben we de snelweg gepakt en bij Brussel stonden we in de file (45 minuten vertraging gehad). Gelukkig konden we vanaf daar wel weer lekker doorrijden, en voor we het wisten waren we alweer in Nederland en om 18:10 uur kwamen we aan bij mijn ouders waar een heerlijke avondmaaltijd stond te wachten. Echte Hollandse kost (Andijviestamppot met gehaktbal, wat Sabine graag wilde).

Groetjes Siemen & Sabine

3 opmerkingen:

  1. fijn dat jullie weer thuis zijn. Ik mis wel wat foto's van de laatste dag. nu weer naar je eigen huisje.
    Hebben jullie lekker geslapen in je eigen bedje?
    Vanmorgen zijn wij niet wakker gemauwd door Barry en dat was wel weer even wennen. Tommie kan nu ook weer zonder stress door het huis lopen.
    Het is eigenlijk prima gegaan en Barry heeft zich voor zijn leeftijd prima gedragen.
    groetjes Wilma(ma)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor wat jullie meegebracht hebben uit Andorra!!!! Wij gaan voor jullie op zoek in Schotland. Nog speciale wensen?
    Groetjes!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet ondertussen dat jullie veilig het bord met andijviestamp met gehaktbal verorberd hebben. Jullie kunnen terugkijken op een mooie, boeiende en vermoeiende vakantie. Dat nemen ze niet van jullie af.
    Volgende keer weer zo'n blog? Ik kijk ernaar uit.
    Veel plezier met het oppakken van het dagelijkse werkzame leven.

    Vr. gr.
    Pappa John vN.

    BeantwoordenVerwijderen