zaterdag 9 juli 2011

Dag 9: Andorra

Beste allemaal,

Over vandaag kunnen we eigenlijk kort en krachtig zijn. We hebben een dagje gewinkeld. We zijn begonnen met uitslapen. Om half 9 ging de wekker en om half 10 zaten we aan het ontbijt. Rond 12 uur zijn we richting het centrum gelopen om daar vervolgens de hele dag te winkelen. Ze hebben hier echt heel veel winkels. Sabine heeft super veel leuke kleren gevonden, maar gelukkig heeft ze lang niet alles gekocht. Ook ik heb nog een leuk vest gevonden en deze maar gekocht. Daarna hebben we een uurtje met een lekker biertje op het terras gezeten in het zonnetje. Toen was het alweer laat zat en zijn we richting het hotel gelopen.
We hebben in het hotel ‘s avonds gegeten. Dit was een soort van pizza met een hakmes. Dit was een best grappig concept.

Vandaag gaan we voor de grap eens vroeg naar bed. Morgen hebben we weer een druk programma. We willen van Andorra naar Bordeaux. Andorra is een leuke stad, echter zijn er maar 2 wegen die het land verlaten, een richting Spanje en een richting Frankrijk. Dit zijn wegen waar de gemiddelde snelheid niet hoog ligt, dus de trip van morgen gaat een lange trip worden. Ook willen we morgenavond nog wat meekrijgen van Bordeaux. Deze stad heeft blijkbaar een erg mooi historisch centrum.

Alvast weltrusten

Groetjes Siemen & Sabine

1 opmerking:

  1. Hadden jullie dan nog ruimte over in de Corsa of hebben jullie en "pak een bak" gehuurd? Ik ben trouwens blij dat je het woord shoppen niet hebt gebruikt.
    Barry ga ik aanklagen voor stalken en probeer een afstandverbod te verkrijgen voor minimaal 2 meter. Alles wat Tommie onderneemt, Barry volgt op een meter afstand. Tommie ervaart dat als zeer irritant en laat dat ook blijken. Alleen de puber begrijpt het schijnbaar niet en krijgt regelmatig op zijn kop. Ook als de bijkeukendeur openstaat is de etensbak van Tommie in korte tijd helemaal leeg. Verbaas je niet dat hij wat zwaarder is geworden als jullie hem terug zien.
    Wij zijn volop de dag van morgen aan het voorbereiden. Het belooft mooi weer te worden dus misschien dat we de hele dag buiten kunnen zitten.
    Voor morgen gezond weer opstaan, rij voorzichtig en geniet.

    Vr. gr.
    Pappa/John vN.

    BeantwoordenVerwijderen