woensdag 6 juli 2011

Dag 5: Ontspannen

Hallo mensen,

Vandaag stond er een keer geen rondreis op het programma maar gewoon lekker ontspannen.

We begonnen met een heerlijk ontbijtje met een croissant, stokbroodje, chocobroodje en wat frans brood. Precies zoals het hoort! Daarna zijn we lekker bij het zwembad gaan liggen, lekker luieren. Rond half 12 besloten we te gaan hardlopen, we hebben onze spullen niet voor niks meegenomen, en gisteren zagen we aan de kust van de cote d’azur niks anders dan mensen die aan het hardlopen waren. Wij dachten, dat doen we ook wel even met dat warme weer, maar helaas na 20 minuten waren we toch wel kapot, de hitte en de steile helling maakt het hardlopen toch wat zwaarder. Na toch een rondje gelopen te hebben van dik 7 km (inderdaad veel lopen) zijn we weer aangekomen bij onze B&B. Na wat gedronken en gegeten te hebben toch maar besloten om een siĆ«sta te houden. Na deze siesta weer even afgekoeld bij het zwembad en om half 8 ‘s avonds gingen we mee-eten bij onze gastvrouw.

Het eten bestond uit een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en een toetje. Als aperitief hadden we een lekker mixdrankje (campari jus), het voorgerecht bestond uit een salade met croutons en gepaneerde garnalen, als hoofdgerecht hadden we kabeljauw met groente en rijst, en als toetje iets van abrikoos met vanillepudding, en we eindigde met een lekker kopje thee.
Al met al een erg goede en fatsoenlijke maaltijd (zeker na al dat fastfood!). Hoop dat dit wel een beetje frans eten is.
Toen we klaar waren, was het alweer bijna 23:00 uur, dus lekker terug naar onze kamer en tijd om richting bed te gaan.

imageAl met al, een erg rustig dagje om even bij te komen.

De planning voor morgen is een bezoek brengen aan de hoogste brug ter wereld (brug van Milau). en we willen naar het natuurpark cirque de navacelles. We hopen hier een beetje op tijd terug te zijn, zodat we weer kunnen bijkomen aan het zwembad, maar we durven dit niet meer te plannen aangezien alles wat we plannen vaak niet meer haalbaar is (iets te enthousiast???)

Morgen zullen we weer een verhaaltje neerzetten over hoe die dag was.
Weltrusten allemaal.

Groetjes Siemen & Sabine

2 opmerkingen:

  1. Hoi Sabine en Siemen,
    Natuurlijk volg ik jullie verhalen dit jaar ook weer. Geniet ik met jullie mee! :)
    Wat een mooie rode bergen gisteren. Het was net the Red Canyon in Amerika. Schitterend.
    Nog veel plezier en schrijf ze!!
    Groetjes, Jeanny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prima dagje toch?
    Gaan jullie hardlopend de Milau bedwingen? Of red de Corsa dat?
    Tot nu toe hebben jullie een leuke vakantie. De berichtjes zijn ook goed te lezen. Ik ben altijd weer nieuwsgierig wat jullie nu weer hebben ondernomen cq meegemaakt.
    Barry ligt bij Wilma op schoot te slapen en Tommie in zijn bak. Dus alles rustig vanavond.
    Veel plezier verder en slaap lekker.

    Vr. gr.
    Pappa John vN.

    BeantwoordenVerwijderen