zaterdag 9 juli 2011

Dag 8–Carcassonne–Andorra

Beste allemaal,

Vandaag ging de wekker om 9 uur. Na even de spullen gepakt te hebben en langs de supermarkt gegaan te zijn, zaten we om half 11 in de auto. Deze dag stond de rit Carcassonne – Andorra op het programma. Dit was een rit van volgens planning 3 uur.

Tijdens de rit bleken we door veel bergpassen te rijden. Want Andorra ligt middenin de Pyreneeën. We konden wel via de tunnel gaan, maar omdat we graag een mooi uitzicht wilden hebben, besloten we de bergpas te nemen. Zodra we in Andorra aankwamen bleek het hier te stikken van de tankstations en sigaretten winkels. Zo kost een liter benzine hier bijvoorbeeld 1,19 euro. Dus meteen de auto maar voltanken.

Na doorgereden te zijn naar ons hotel, hebben we meteen ingecheckt en zijn we de stad gaan verkennen. Over de stad zelf valt weinig te vertellen aangezien hier geen oude mooie gebouwen staan. Het bestaat alleen maar uit winkels, en dan vooral tabak en sterke drank winkels. Ook zijn er veel parfumerieën en kledingzaken. Na de rest van de dag gewinkeld te hebben, besloten we daarna naar onze hotelsuite te gaan. Onze kamer is dit keer redelijk groot. We beschikken over een gang, woonkamer met apart slaapgedeelte en een badkamer. Dit zijn echt grote ruimtes! We hebben foto’s bijgevoegd zodat jullie ook kunnen genieten. Na ’s avonds nog lekker genoten te hebben van een warm bad met bubbeldrankje (cava) en een filmpje op de bank, besloten we maar eens dat het bedtijd was.

Groetjes Siemen & Sabine

1 opmerking:

  1. mooie suite, en lekker ruim slapen.
    ik merk wel dat jullie genieten.

    grt. wilma(ma)

    BeantwoordenVerwijderen